Gratis eerste inschatting           Specialist internet en recht          Vaste prijzen

LAWFOX Advocatuur

LAWFOX Advocatuur is een procespraktijk voor internetondernemingen. Het kantoor is gevestigd in het hart van Tilburg en is opgericht door internetadvocaat Wouter Dammers. LAWFOX voorziet in flexibele, duidelijke en praktische ondersteuning bij juridische conflicten.

LAWFOX richt zich op de internetbranche en het ICT-recht. Van handhaving van auteursrecht op software tot het vorderen van nakoming bij onderhoud van IT-projecten. Van privacy in de cloud tot beslag op broncode. Van schadevergoeding wegens beveiligingsinbreuken tot mislukte SEO dienstverlening. Of advies bij beslag leggen of informatie over opschortingsrecht? LAWFOX kan je van dienst zijn. Lees hier meer over de zaken die LAWFOX doet.

LAWFOX kan bovendien vaste prijzen hanteren. Zo heeft uw bedrijf of organisatie altijd duidelijkheid over de kosten. U weet vooraf waar u aan toe bent. Ook success-fees en uurtarieven behoren tot de mogelijkheden. Lees hier meer over tarieven.

Het kantoor van LAWFOX is eind 2013 opgericht door internetadvocaat en lawpreneur Wouter Dammers. Hij heeft praktijkervaring op het snijvlak van recht en technologie sinds 2007. Wouter is in 2009 cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg op de master Law & Technology, na daar al eerder met genoegen zijn master International and European Public Law te hebben afgerond. Na drie jaar als IT-advocaat bij SOLV heeft hij de overstap gemaakt naar juridisch advieskantoor ICTRecht. Vanuit ICTRecht heeft Wouter LAWFOX opgericht. Na eerder in Amsterdam te zijn gevestigd is het kantoor in 2016 verhuist naar Tilburg. Tot zijn klantenkring behoren onder meer softwaredevelopers, hostingproviders, webshops, online marketeers, en consultants. Lees hier meer over Wouter.

Sinds 2016 werkt IT-jurist Nick Vrugt bij LAWFOX. Nick werkt zowel vanuit Tilburg als vanuit Amsterdam. Nick heeft twee masteropleidingen afgerond: “Internet, intellectuele eigendom en ICT” en “Privaatrecht”. Hij is gespecialiseerd in het auteursrecht, contractenrecht en (internationaal) privaatrecht. Lees hier meer over Nick.

In octrooigeschillen werkt LAWFOX sinds eind 2016 nauw samen met octrooigemachtigde Arnoud Engelfriet. Arnoud werkt daarnaast als partner bij juridisch adviesbureau ICTRecht, waar Wouter eerder ook heeft gewerkt. Arnoud is al sinds 1993 bezig met het internetrecht. Zijn site Ius Mentis is één van de meest uitgebreide websites van Nederland over internetrecht, techniek en intellectuele eigendom. Hij is bovendien medewerker van het Tijdschrift voor Internetrecht en houdt geregeld lezingen. Lees hier meer over Arnoud.

Meer weten?

Neem nu contact op

Werkwijze


LAWFOX is transparant, flexibel en snel. Weten hoe? Kijk verder bij klantinformatie