Advocatenkantoor Tilburg

Advocatenkantoor Tilburg

Advocatenkantoor Tilburg
Zoekt u een advocatenkantoor in Tilburg? Een advocaat met specialisatie in ICT, privacy, intellectuele eigendom of internet en recht? Dan is LAWFOX Advocatuur u graag van dienst. Het advocatenkantoor is gevestigd te Tilburg. LAWFOX is opgericht door advocaat Wouter Dammers.

Wouter heeft zijn studie in Tilburg gevolgd aan de Universiteit van Tilburg (tegenwoordig: Tilburg University). Daar heeft hij een bachelor Internationaal en Europees recht gedaan. Daarop heeft hij de masters International and European Public Law (met genoegen) en Law and Technology (cum laude) in Tilburg behaald. Na een carrière in Amsterdam is zijn advocatenkantoor nu gevestigd in hartje Tilburg.

LAWFOX is gevestigd aan de Hart van Brabantlaan 12 in Tilburg. Het is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Uw auto kunt u (op afspraak) parkeren in de parkeergarage aan de St. Ceciliastraat. Met het OV kunt u naar station Tilburg afreizen. Vanaf het treinstation is LAWFOX op loopafstand bereikbaar.

Is uw bedrijf of organisatie gevestigd in Tilburg, Noord-Brabant of elders? LAWFOX is voor u beschikbaar. Een afspraak op kantoor in Tilburg is mogelijk. Een afspraak elders in het land ook.

Heeft u een probleem of geschil op het gebied van recht en ICT?, privacy, intellectuele eigendom of andere internetgerelateerde conflicten? Wenst u een afspraak te maken of wilt u een prijsindicatie ontvangen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met advocaat Wouter Dammers van advocatenkantoor LAWFOX Advocatuur te Tilburg.

Bel op 013 – 538 2239 of e-mail op info@lawfox.nl. De eerste inschatting is gratis! Ook kunt u op afspraak op het advocatenkantoor in Tilburg inplannen. De advocaten van LAWFOX kunnen ook bij u op gesprek komen.

U kunt ook poststukken sturen naar het advocatenkantoor in Tilburg:

LAWFOX Advocatuur B.V.
Hart van Brabantlaan 12
5038 JL Tilburg