Advocatenkantoor Tilburg

Advocatenkantoor Tilburg

Advocatenkantoor Tilburg
Zoekt u een advocatenkantoor in Tilburg met specialisatie op het gebied van ICT en recht? LAWFOX Advocatuur is u graag van dienst. Het advocatenkantoor is gevestigd te Tilburg en is opgericht door advocaat Wouter Dammers. Hij heeft zijn studie in Tilburg gevolgd aan de Universiteit van Tilburg (tegenwoordig: Tilburg University). Na een bachelor Internationaal en Europees recht heeft hij de masters International and European Public Law (met genoegen) en Law and Technology (cum laude) in Tilburg behaald. Na een carrière in Amsterdam is zijn advocatenkantoor nu gevestigd in hartje Tilburg.

Is uw bedrijf of organisatie gevestigd in Tilburg of omgeving en heeft u een probleem of geschil op het gebied van recht en ICT? Wenst u een afspraak te maken of wilt u een prijsindicatie ontvangen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Wouter Dammers van advocatenkantoor LAWFOX Advocatuur te Tilburg.

Bel op 013 – 538 2239 of e-mail op W.Dammers@lawfox.nl. De eerste inschatting is gratis! U kunt ook op afspraak op het advocatenkantoor of in Tilburg een gesprek inplannen.

U kunt ook poststukken sturen naar het advocatenkantoor in Tilburg:

LAWFOX Advocatuur B.V.
Hart van Brabantlaan 12
5038 JL Tilburg