Blog

LAWFOX tekent voor Plan-T

Tilburg, 10 september – LAWFOX een jong, praktisch en onderlegd advocatenkantoor gespecialiseerd in ICT-, privacy- en intellectuele eigendomsrecht, gaat zich vestigen in Plan-t! Op 10 september hebben ze de huurovereenkomst ondertekend voor een unit op de 1ste verdieping.

De advocaten van LAWFOX ontzorgen bedrijven en organisaties bij conflicten en transacties op het gebied van softwareontwikkeling, dataverwerking en de vastlegging en bescherming van creatieve concepten.

“De hoogstaande kwaliteit plus het innovatieve en duurzame karakter van Plan-t past bij de kernwaarden van hoe wij advocatuur bedrijven”, geeft Wouter Dammers, partner bij LAWFOX, aan. “In Plan-t kunnen wij onze groeiende klantenkring een centrale ontmoetingsplaats bieden in de inspirerende en dynamische Spoorzone”. LAWFOX gaat ca. 88 m² huren op de 1ste verdieping.

Wij zijn zeer enthousiast dat LAWFOX in 2020 haar deuren opent in Plan-t als een mooie aanvulling op de huurders die reeds voor Plan-t gekozen hebben. De Plan-t Community breidt zich uit! Wil je hier ook onderdeel van gaan uitmaken? Kijk snel op www.plan-t.nl/mogelijkheden of neem contact op met de makelaars of via huren@plan-t.nl.

Bron van het persbericht: https://plan-t.nl/plan-t/lawfox-tekent-voor-plan-t/