Octrooi Den Bosch

Octrooi Den Bosch

Octrooi advocaat in Den Bosch nodig? Wouter Dammers van LAWFOX Advocatuur is als tech savy advocaat gespecialiseerd in octrooirecht en auteursrecht op technologische uitvindingen. Hij werkt samen met octrooigemachtigde Arnoud Engelfriet.

LAWFOX is gevestigd in Tilburg, nog geen 40 kilometer van Den Bosch vandaan. Net als Den Bosch heeft Tilburg de focus op technologische veranderingen, die ‘tot het DNA behoort’ van het Brabantse bedrijfsleven. Nieuwe technologieën zoals 3D-printing en alternatieve energie worden veel sneller dan in de Randstad in Brabant omarmd en verder uitgedacht. Het economisch belang van de regio wordt daardoor nationaal en internationaal erkend. Niet voor niets dus dat LAWFOX zich hier heeft gevestigd.

Als advocaat gespecialiseerd in het octrooirecht heeft Wouter diverse octrooirechtelijke zaken onder zijn hoede gehad, waaronder het verweer tegen een inbreukclaim voor online bannertechnologie; en het verkrijgen van een verbod op gebruik van een hardwarematige uitvinding. Voor zijn loopbaan als advocaat heeft Wouter zijn scriptie (masterthesis Law & Technology) geschreven over de toepasselijkheid van de ex parte procedure in octrooizaken.

Meer weten over octrooirecht? Bel of mail direct met Wouter Dammers.