Testimonials

LAWFOX en Wouter Dammers bedienen diverse soorten klanten: van startende zelfstandige ondernemers tot gevestigde multinationals. Hieronder enkele reacties van tevreden klanten.

Air Miles: “Snel en duidelijk in de communicatie. Helder in het advies!

Avetica: “Het werken met mr. W. Dammers is ons goed bevallen. In (voor ons) stressvolle situaties zijn we snel en vakkundig geholpen. Vooral zijn expertise van open source software is erg goed van pas gekomen.

Blue Cielo ECM Solutions: “Werken met ICTRecht en mr. Wouter Dammers in het bijzonder is werken met professionals met de juiste focus, flexibiliteit en snelheid waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat!

Double Dutch Games: “Wouter heeft ons met uitstekend advies geholpen om een lastige kwestie tot een goed einde te brengen. Door zijn flexibele instelling, heldere en snelle communicatie erg prettig om mee samen te werken. Een aanrader!

Meeùs: “De communicatie verliep snel en soepel. Wouter heeft ons voorzien van goed juridisch advies met oog voor detail. Hij heeft verstand van zaken en dat geeft vertrouwen voor de samenwerking en het advies. De uitgebreide toelichting op zijn advies en de tijd die hij genomen heeft voor het beantwoorden van aanvullende vragen, heeft het gevoel van vertrouwen verstrekt. Wij zijn tevreden

PlanetRomeo: “Privacy is voor ons niet alleen belangrijk vanwege wetgeving of vanwege de huidige publieke belangstelling. Het gaat bij ons namelijk niet ‘alleen maar’ om bijvoorbeeld emailadressen. Gegevens van mensen die onze website and apps gebruiken kunnen ‘echt’ zeer privacygevoelig zijn, zoals sexuele identiteit en voorkeuren. In nog zo’n 80 landen ter wereld kunnen deze data leiden tot vervolging en erger. Wij willen en moeten derhalve zeer zorgvuldig omgaan met data. Wouter begrijpt dit. Dat het publiceren van een Privacy Statement online niet alleen gaat om het voldoen aan een wet. Natuurlijk is dit de basisvoorwaarde, maar Wouter begrijpt heel goed dat er nog andere belangen zijn, zoals bijvoorbeeld duidelijke en begrijpelijke externe communicatie, bedrijfsbelangen, intern draagvlak en commitment. Het begrip voor onze speciale situatie en het begrijpelijke advies van Wouter, dat dus veel verder gaat dan alleen juridisch advies, is door ons erg gewaardeerd. Super.

Tim Boormans: Wouter heeft onder de vlag van SOLV al meerdere kwesties tot een goed einde gebracht en werkt met zijn collega’s van SOLV o.a. aan het transparanter maken van de juridische aspecten van mijn dienstverlening. Ik heb Wouter al meerdere malen ingeschakeld voor het opstellen van contracten, voorwaarden, overeenkomsten en voor juridische advisering en dat is steeds naar volle tevredenheid verlopen en afgewikkeld.

John Meulemans: Wouter is a fine partner to work with and shows great expertise on the specific area of online law. He has the skills to swiftly analyse situations and to translate this to a good advice.

Erik Seeboldt: Wouter offered a lot of knowledge on advice for licenses on open source

Daan De La Parra: Expert voor IT zaken waarbij begrip en kennis van techniek en gebruiksvriendelijke afspraken en goed kunnen meedenken aan een vraagstuk een bijzondere mix zijn. Een mix die bij IT vraagstukken de gewenste combinatie zijn.

Walter Van Holst: Wouter has one of the most essential qualities for an ICT-lawyer: genuine curiosity about the interplay between law, society and technology. He has also demonstrated a thorough grasp of law and jurisprudence as well as the ability to apply that knowledge to ICT-related issues.